Григор Димитров и Андрей Рубльов напуснаха сингъл надпреварата в Монреал

...
Григор Димитров и Андрей Рубльов напуснаха сингъл надпреварата в Монреал
Коментари Харесай

Григор и Рубльов не успяха да повторят подвига си и напуснаха Мастърса в Монреал

Григор Димитров и Андрей Рубльов напуснаха сингъл конкуренцията в Монреал през вчерашния ден, само че присъединяване им в шампионата на двойки продължи. На старта те реализираха неочакван триумф в три сета над първенците от Уимбълдън - Макс Пърсел и Матю Ебдън, а през днешния ден ги очакваше не по-малко предизвикателство в лицето на вторите сложени в схемата Марсел Гранойерс и Орасио Себайос. За страдание, българо-руското дуо не съумя да сервира нова сензация и отстъпи след крайното 4:6 6:2 за малко над час игра.

Фаворитите започнаха на високи обороти и още от първите минути си личеше разликата в равнището на сработване на двете двойки. Димитров и Рубльов като че ли не бяха задоволително съсредоточени в началните геймове и след две следващи неубедителни волета на нашето момче, спрели се в мрежата, първият пробив бе факт. От своя страна, вторите сложени посочваха необикновено равнище на сервис, а изявите им наоколо до мрежата бяха не по-малко впечатляващи, с което не позволяваха на противниците да ги догонят в резултата. Така ранният брейк се оказа задоволителен за аржентино-испанския дует и напълно скоро бе комплициран завършек на дебютната част.

Гранойерс и Себайос продължиха да блестят с представянето си в по-предни позиции и опитите да бъдат разминати на мрежата, бяха обречени на крах. Играта на българо-руския тандем пък бе все по този начин безредна и неточностите им се трупаха една след друга. Вторите сложени бяха безпощадни към съмненията на съперниците и небрежно излязоха напред с задатък от два пробива и 4:0, а след това не срещнаха каквито и да е било проблеми по пътя си към четвъртфиналната фаза.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР