Григор Димитров говори преди участието си на Australian Open (16-29

...
Григор Димитров говори преди участието си на Australian Open (16-29
Коментари Харесай

Григор: Чувствам се в най-добрата си форма

Григор Димитров приказва преди присъединяване си на Australian Open (16-29 януари). Той бе посетител в формалния подкаст на шампионата AO radio и отговори на забавни въпроси отвън представянето му на корта. Гришо сподели, че не счита скоро да се отхвърля от тениса и даде обещание да бъде по-открит пред почитателите.

Димитров бе запитан дали с изключение на като тенисист се възприема и като шоумен.

" Това е подъл въпрос. Наистина ли ме мислите за шоумен? Но не приключен, може би 50:50? Добре, склонен съм на това. Не знам. Мисля, че през годините постоянно е имало една част от мен, която желая да покажа на почитателите, само че като цяло професионализмът ми надвива. Мисля, че през годините открих доста добър баланс в това отношение. Вероятно в този момент, на по-късен стадий от кариерата ми, може би би трябвало да съм по-отворен и да разреша както на почитателите, по този начин и на другите играчи да видят и други неща, свързани с мен. Както споделих обаче, мисля, че сега подкрепям добър баланс ", съобщи Гришо.

Българинът беше безапелационен, че не счита скоро да стопира с тениса, предава Гонг.

" На 31 години съм, не съм толкоз остарял. Мисля, че към момента имам какво да покажа. От физическа и психическа позиция това може би е най-хубавата форма, в която в миналото съм се намирал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР