Григор Димитров е №3 в световния тенис, но когато става

...
Григор Димитров е №3 в световния тенис, но когато става
Коментари Харесай

Григор открадна шоуто в Сидни

Григор Димитров е №3 в международния тенис, само че когато става въпрос за шоу е преди всичко. В това се убедиха и почитателите в Сидни, които участваха на демонстративните мачове сред трима от водещите играчи при мъжете и легендата Лейтън Хюит.

Гришо игра точно против някогашния №1 в света поединично и не остави подозрение, че е по-добрият. Хюит въпреки всичко е на 36 години и едвам неотдавна се завърна на корта за мачове на двойки, откакто беше прекратил кариерата си. Димитров завоюва с 4:1, 4:2 по разпоредбите на „ Бързите 4 “. След това Григор влезе в двойка с №4 в ранглистата Александер Зверев (Германия) за мач на двойки против австралийски дует – паралелно до Хюит застана първата ракета на Зеления континент Ник Кириос. Домакините завоюваха с 4:1, 2:4, 5:3, а срещата бе по-скоро развлечение за четиримата на корта. Григор пък се направи на заплашителен и се качи на стола, с цел да спори със съдията, което накара феновете да избухнат в смях.

„ Това са най-вълнуващите момчета на корта – разгласи Хюит. – Григор и Александер са в топ 4 на ранглистата, а всички знаем какво може Ник. Те са бъдещето на тениса. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР