Григор Димитров е заявил участие на турнира по тенис на

...
Григор Димитров е заявил участие на турнира по тенис на
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва във Вашингтон

Григор Димитров е декларирал присъединяване на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите АТР 500 във Вашингтон, оповестиха уредниците на конкуренцията, която стартира на 31 юли.

32-годишният българин би трябвало да се включи за осми път в надпреварата, като най-хубавото му показване в столицата на Съединени американски щати до момента е четвъртфинал през 2013 година.

Домакините на шампионата оповестиха първите осем имена, които ще се включат в главната скица, като усещане измежду тях прави номер 2 в международната класация Даниил Медведев (Русия), който е финалист през 2019 година.

Двукратният първенец и защитаващ купата си от 2022 година Ник Кирьос (Австралия) също е деклариран. Кирьос не е играл през годината до момента поради лекуване на травма на коляното, само че се готви да се завърне на корта за започващия през идната седмица на трева, откакто през предходната акция доближи до финала на " Уимбълдън ".

Още двама играчи от топ 10 сега са измежду деклариралите присъединяване. Това са представителят на домакините и номер 8 в света Тейлър Фриц (САЩ) и десетият Феликс Оже-Алиасим (Канада). Друг американец и номер 12 в класацията на АТР Франсис Тиафо също ще играе. Трикратният първенец от Големия шлем Анди Мъри (Великобритания) и различен деец Гаел Монфис (Франция), който победи във Вашингтон през 2016 година, също се чака да се включат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР