Григор Димитров е Спортист на България за 2017 година, съобщи

...
Григор Димитров е Спортист на България за 2017 година, съобщи
Коментари Харесай

Гришо е Спортист на годината

Григор Димитров е " Спортист на България " за 2017 година, заяви БГНЕС. Гришо се настани на първото място в 60-о юбилейно издание на анкетата, в която се включиха 145 публицисти. Димитров се изкачи до третото място в международната класация, откакто записа редица достижения за историята през изминаващата година.

Гришо завоюва трофея в Бризбейн, стигна до полуфиналите на Открито състезание на Австралия, ликува на Sofia Open Garanti Koza, а през ноември покори и финалния Мастърс в Лондон. Това изстреля хасковлията на върха. Григор не можа да получи персонално наградата си, защото е в разгара на подготовката си за новия сезон. За сметка на това Гришо бе записал особено благодарствено обръщение, а майка му Мария взе премията.

Церемонията се организира в прочут столичен хотел, а уредниците се бяха погрижили събитието да е оптимално блестящо. Специално внимание бе обърнато и на първенците в сянка, хората, които са очевидци от близко на сложния път към върха – фамилиите на българските спортни гордости. Едни от най-близките хора връчваха премиите на призьорите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР