Григор Димитров е отказал да отговаря на въпросите на български

...
Григор Димитров е отказал да отговаря на въпросите на български
Коментари Харесай

Пази боже сляпо да прогледа! Гришо не отговаря на български

Григор Димитров е отказал да дава отговор на въпросите на български на единствения наш публицист, упълномощен на шампионата в Куинс, твърди в. " 24 часа ". Репортерът, който блъснал на камък, е от спортна медия.

Журналистът направил опит да разпита Гришо на конференции след успехите. След загубата от Фелисиано Лопес на полуфинала първата ни ракета даже не се явил пред медиите. Наложило се да му пращат въпроси посредством пресофиса на ATP.

Поведението на Григор в чужбина е много друго от това у нас. На шампионата в София той беше повече от общителен с представителите на медиите.

" 24 часа " напомня преживелица от финала в Истанбул предходната година, когато Димитров се размина за малко с купата, а в яда си счупи няколко ракети и направи доста неприятно усещане.

На въпрос на турски публицист тогава нашето момче се ядоса: " Ти критикуваш ли ме? ".

Все отново би трябвало да отчетем, че след съществено неодобрение у родните почитатели Григор внезапно понижи статусите си на британски и стартира да написа най-вече на български в обществените мрежи. Той сподели телефон с герба ни, новият му калъф на мобилния има надпис " България ".

Безкраен остава и разногласието по отношение на присъединяване на Гришо в националния тим за " Купа Дейвис ". Доста почитатели му се сърдят, че не играе за България, разяснява OFFNews. Повечето обаче го пазят, че няма смисъл да си губи времето в борби по-долните дивизии против международни анонимници.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР