Григор Димитров е оптимист, че през 2019 г. ще постигне

...
Григор Димитров е оптимист, че през 2019 г. ще постигне
Коментари Харесай

Григор Димитров: Последните месеци не бяха добри. Нещата ще се оправят

Григор Димитров е оптимист, че през 2019 година ще реализира задоволително победи и още веднъж ще преживее напредък в кариерата си. Часове преди първия си мач от Откритото състезание на Австралия българинът показа, че последните месеци на корта са били сложни, само че ще успее да се възползва от поуките от загубите.

" Последните няколко месеца не се развиха както се надявах и както чаках. Но работих върху това и допускам, че в този момент нещата се връщат към естествения си темп. Нямах самообладание да стартира новата година ", сподели Димитров.



Той ще спори със сръбския деец Янко Типсаревич в първия кръг на Откритото състезание на Австралия. Очаква се дуелът им да започва след 3:30 ч. българско време в неделя против понеделник.
Гришо стартира похода си на " Аустрелиън Оупън " в понеделник Димитров ще се изправи против Янко Типсаревич
" Много съм признателен на хората към мен, на екипа ми, бяха невероятни през цялата година. Това, което съм, е поради тези хора. Благодаря им, не одобрявам нищо за даденост. Мисля, че колкото по-голям ставам, с годините правя оценка повече всеки обособен мач ", добави още българинът.

През 2018 година Димитров игра на четвъртфинал на първия за годината шампионат от Големия шлем. При победа против Типсаревич той ще играе с Пабло Куевас или Душан Лайович във втория кръг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР