Григор Димитров е обичан от феновете навсякъде по света. Вчера

...
Григор Димитров е обичан от феновете навсякъде по света. Вчера
Коментари Харесай

Григор тренира с Музети, десетки изгледаха заниманието им в Северна Каролина

Григор Димитров е обичан от почитателите на всички места по света. Вчера той организира подготовка с 20-годишният италианец Лоренцо Музети преди шампионата в Уинстън-Сейлъм от сериите АТР250, а заниманието им бе проследено от десетки фенове на трибуните.

Сред тях имаше и родни емигранти, които получиха особено внимание от българския тенисист.

В края на юли Музети завоюва първата си купа в АТР тура, откакто победи Карлос Алкарас на финала на шампионата в Хамбург (Гер).

Ден по-рано Димитров тренира и с италианеца Фабио Фонини.

Българинът получи “уайлд кард ” от уредниците на шампионата в Уинстън-Сейлъм след ранното му отпадане на “Мастърс ”-а в Синсинати. След отказването на Пабло Кареньо-Буста той оглави схемата като номер 1.

Жребият отреди рисково затруднение още в първия дуел на топ ракетата ни, който по право пропуща дебютния кръг, а във втория чака спечелилия от мача Доминик Тийм - Джефри Джон Уулф.

Димитров е имал единствено едно присъединяване до момента в кариерата си в Уинстън-Сейлъм през 2011 година, когато даже не е в топ 50 на международната класация. Тогава той побеждава Доналд Йънг, само че отпада от третия подложен Алекасндър Долгополов.

Турнирът в Северна Каролина ще бъде като генерална подготовка за Григор Димитров преди Откритото състезание на Съединени американски щати. Последният шампионат от Големия шлем за годината стартира на 29 август в Ню Йорк.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР