Григор Димитров е несбъднат блян за Мика Стоичкова. Малцина знаят,

...
Григор Димитров е несбъднат блян за Мика Стоичкова. Малцина знаят,
Коментари Харесай

Вижте защо Григор отказал на Мика - тя още гасне по него

Григор Димитров е неосъществен идеал за Мика Стоичкова. Малцина знаят, че Христо Стоичков има роля в старта на кариерата на Гришо. Камата неведнъж е предоставял дома си на спортната вяра, тъй като вярвал, че един ден ще победи Роджър Федерер.

Затова му помагал и с авторитетните си контакти за намиране на правилния път в тениса, напомня bradva.bg. Стоичков и жена му Мариана се грижели като за трето дете за надарения Григор.

Мика Стоичкова безусловно полудяла по 16-годишния красавец от Хасково, още щом го зърнала. Двамата излизали няколко пъти, като основател на срещите била тя. Тенисистът не отказала поканите, само че съумял да я вбеси с държанието си - държал се с нея като далечна родственик или братовчедка. Хубавият юноша не проявявал никакъв интерес към Мика като към жена, написа седмичник.

Това било голяма засегнатост за футболната дъщеря, която към този момент през годините била привикнала да има всички момчета, които пожелае. Сред трофеите на Мика бил и самият Жерар Пике, написа Пик.

По това време Григор бил влюбен в първото си гадже Симона. Освен това Григор имал голям почит към Стоичков и считал, че може да го обиди, в случай че зад тила му върти обич с щерка му. /Марица.бг
тагове мика григор стоичков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР