Григор Димитров е на 31 г. и вече и за

...
Григор Димитров е на 31 г. и вече и за
Коментари Харесай

Григор Димитров „заби копието си“ в щерката на Станишев! Гришо обезчестява жени наред, затова е пълен провал в световния тенис

Григор Димитров е на 31 година и към този момент и за най-големите му фенове е ясно, че той няма да сбъдне фантазиите им, като се приближи до великите в тениса. За българин направи доста, само че като международно равнище остана измежду посредствените.

Таланта Гришо го има, само че през последните 15 години го пропиля поради по-малката си глава, което е тъпо и неуместно, въпреки Валери Божинов да направи същото във футбола.

Димитров не сортира и ляга с всяка, която му даде. Това не значи, че няма съществени връзки. Има, само че сред тях има и много забежки.

Ето, в този момент да вземем за пример Григор още веднъж е публично самичък. Той скъса с Лолита Османова единствено преди броени дни, а към този момент ощастливява други дами. И то не кои да е, а такива с известни родители.

Последното завладяване на Гришо е доведената щерка на някогашния ни министър председател Сергей Станишев. Моника, която е кръстена на майка си, се срещнала с хасковлията на общо мероприятие, двамата си допаднали и даже се снимали дружно. Всички присъстващи останали с усещането, че ще се смъкват и по всяка възможност тъкмо това се е случило.

Григор Димитров ще навърши 32 година през месец май, само че продължава да няма семейство, да не е татко и да няма непоклатимост в персонален проект. Мъж на неговата възраст към този момент би трябвало да се оглежда за улягане и прекъсване на секса с всяка срещната, само че Гришо продължава да е извънредно детски и да издига плътските удоволствия в фетиш. Така не се става популярен състезател.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР