Григор Димитров е много щастлив от завръщането на Дани Валверду

...
Григор Димитров е много щастлив от завръщането на Дани Валверду
Коментари Харесай

Не съм се отказал от Голям шлем: Григор Димитров

Григор Димитров е доста благополучен от завръщането на Дани Валверду в своя екип. Треньорът, с който някогашният №3 имаше най-големите триумфи в кариерата си, стана още веднъж част от екипа му за последните шампионати през сезона.

Венецуелецът, който за последно бе ментор на Стан Вавринка, се причисли към лагера на българина за шампионата в Стокхолм, а още във Виена реализираха един от най-хубавите резултати в сезона на Димитров с достигането до полуфинал.

" Мисля, че и за двама ни е ужасно. Прекарваме тези седмици дружно. За момента нищо не е уговорено за по-късно. Разбираме се доста добре. През всичките тези години сме положителни другари ", разяснява Григор в австрийската столица, представен от TennisKafe.
Димитров признава, че е отчаян, тъй като досега не е постигнал повече триумфи, само че не желае да живее в предишното, а към момента играе тенис и до момента в който го прави, има късмет.

" Разбира се " – дава отговор първата ни ракета на въпрос, дали купа от Големия шлем продължава да бъде цел за него. И е убеден, че за тази цел Валверду ще му помогне.

" Завръщането му ми донесе нова основа. Точно това търсех. Прекарваме отлично дружно. Резултатите са разумното разследване ", добавя той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР