Григор Димитров е измъчван от болезнени мехури на дясната си

...
Григор Димитров е измъчван от болезнени мехури на дясната си
Коментари Харесай

Григор спи с ръкавица заради болезнени мехури на дясната ръка

Григор Димитров е малтретиран от мъчителни мехури на дясната си длан броени дни преди началото на Откритото състезание на Австралия. Той призна за здравословния проблем след загубата си от Ник Кирьос на демонстративния шампионат " Куйонг Класик ", написа " Спортал ".

" През последните дни дремя с ръкавица, която поддържа ръката ми влажна от самото начало. Така че мога да я накисна и след това всяка заран да ги разлепям от ръката си лека-полека. Така се случват нещата ", съобщи Григор пред foxsports.com.au.

" Трябва да се погрижа за тези мехури, защото през последните два или три дни ръката ми е възпалена до известна степен. Между двата ми мача в Куйонг имах ден отмора, тъй че пробвам да разреша казуса. Ако оставим това настрани, съм подготвен. Надявам се да се изцелявам в идващите няколко дни. Грижа се добре за ръката си и се надявам да бъда на 100% ", показа Димитров.

Най-успешният български тенисист ще взе участие за 11-и път на Australian Open. Той е полуфиналист в шампионата от 2017 година и два пъти четвъртфиналист (2014 и 2018 г.). Миналата сезон българинът доближи до четвъртия кръг в Мелбърн, където отпадна след загуба с 5:7, 6:7(6), 7:6(1), 5:7 против американеца Франсис Тиафо в траял повече от 3 часа и половина дуел.

Димитров стартира присъединяване си в понеделник против международния №51 Хуан Игнасио Лондеро (Аржентина), като към момента не е разгласен началния час на мача.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Прави
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР