Григор Димитров е една от шестте известни личности, които станаха

...
Григор Димитров е една от шестте известни личности, които станаха
Коментари Харесай

Григор Димитров се включи в специална кампания за рисковете в интернет


Григор Димитров е една от шестте известни персони, които станаха част от акция с името „ Да на интернета, не на заплахите в него “.

Кампанията е във връзка 20-ата годишнина на асоциацията „ Action Innocence Monaco “, основана през 2002-а за да покачва знанието измежду младите за заплахите на интернет като принуждение, порнография, онлайн залагания и други.

И шестте лица на акцията са хора, свързани с Монако. Както е известно, Димитров към този момент дълги години живее в Княжеството. Такъв е казусът и със Стефанос Циципас, който е измежду останалите, които се включват в акцията.

Прави усещане и наличието на именития футболист и треньор Дидие Дешан, както и на футболиста на локалния „ Монако “ Беноа Бадиашил. Другите двама посланици на асоциацията са певицата Дженифър и автомобилният инфлуенсър GMK.

Мисията продължава през целия декември като плакати на шестимата участват на всички места из Княжеството. „ Интернетът и обществените мрежи могат да бъдат прелестни средства, само че знаем, че те могат да бъдат и заплаха за младите с от време на време доста съществени последици. Преживяваме го всеки ден в обществените мрежи. Децата и младежите са по-уязвими и по тази причина е значимо да вършим всичко належащо, с цел да ги предпазим от избрани рискове. Затова се включих в акцията и желая да подкрепя работата на Action Innocence Monaco “, сподели централният бранител Бадиашил.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР