Григор Димитров е един от най-популярните български спортисти. Като такъв

...
Григор Димитров е един от най-популярните български спортисти. Като такъв
Коментари Харесай

В САЩ: Част от българите завиждат на Григор за всяка победа и всяка нова връзка

Григор Димитров е един от най-популярните български спортисти. Като подобен обаче, постоянно се случва той да среща с изключение на утвърждението, също по този начин и негативните реакции към играта и персоналния си живот, пишат медиите в Съединени американски щати по време на провеждащия се US Open.

Григор доближи до полуфиналната фаза от конкуренцията, където ще срещне съпротивата на Даниил Медведев. За да направи това допустимо, българинът се оправи с живата легенда на международния тенис Роджър Федерер.

" Повече от изненадващо обаче е, че огромна част от отрицателните мнения против Димитров в обществените мрежи идват от негови съотборници.

Снимка 228960
Независимо дали побеждава или губи, дали стартира връзка с друга известна персона или пък завършва някакви сходни взаимоотношения, Григор е под прицела на някои от тенис почитателите в родината си.

Това обаче явно не пречи на тенис звездата да се гордее със своя генезис. Правил го е след край на огромни шампионати, а от време на време и след отпадането си от не чак толкоз огромни съревнования ", пишат някои от средствата за всеобща информация зад Океана.

" Гордея се, че съм българин. Играя с мисълта за поддръжката, която получавам от всички в страната си. Не бих сменил българския байрак, без значение на какъв стадий доближи кариерата ми. Дума не може да става. Аз съм българин и се гордея с произхода си ", е представен да споделя преди известно време Гришо, в свое изявление за USA Today.

" Григор Димитров е ентусиазъм за всички деца, поискали да се занимават с тенис освен в родината му, а и по целия свят. Те са стимулирани най-много от персоналния му образец, което го трансформира в извънреден позитив за България.

Това би следвало да затваря устата на критиците и зложелателите му, а не да подхранва тяхната подигравка и злоба ", пишат още медиите в Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР