Григор Димитров е четвърти сред фаворитите на букмейкърите за титлата

...
Григор Димитров е четвърти сред фаворитите на букмейкърите за титлата
Коментари Харесай

Григор Димитров е четвърти сред фаворитите за титлата в Australian Оpen

Григор Димитров е четвърти измежду любимците на букмейкърите за купата от Australian Open. Първият за годината шампионат от Големия шлем стартира в понеделник.

Залози за успех на българския тенисист, който е подложен под №3, се одобряват при коефициенти сред 10.00 и 11.00. С безусловно същите шансове е оценен и четвъртият в схемата Александър Зверев.

Димитров ще взе участие за осми следващ път в Australian Open. Миналата година международният №3 направи най-хубавото си показване в Мелбърн. Той доближи до полуфиналите, където беше спрян от бъдещия №1 Рафаел Надал в героичен петсетов мач.

Другото доста мощно присъединяване на българския тенисист в Австралия беше през 2014 година, когато на пътя му още веднъж застана Надал, този път в четвъртфиналите, след поврат в четири сета.

Зверев към момента търси своя пробив в шампионатите от Големия шлем. 20-годишният немец ще играе за трети път в Мелбърн, като при досегашните си две участия загуби против бъдещия финалист. При дебюта си през 2016 година той загуби на старта от Анди Мъри, а предходната година беше спрян от Надал в третия кръг.

Зверев съумя да стигне до втората седмица в шампионата от Големия шлем единствено един път при досегашните си 10 участия. Това се случи в миналогодишния " Уимбълдън ", когато германецът отпадна в осминафиналите след петсетова борба с Милош Раонич.

 Шампионът от 2017 година Федерер е огромният любимец на <a href=букмейкърите " src= " https://www.dnevnik.bg/shimg/zx780_3109295.jpg " />
© Associated Press

Шампионът от 2017 година Федерер е огромният любимец на
букмейкърите

Шампионът от 2017 година Роджър Федерер е огромният любимец на
букмейкърите тази година. 36-годишният швейцарец, на който следва 19-о присъединяване в Мелбърн, е оценен с коефициент 2.75.

Маестрото ще преследва 20-ата си купа от Големия шлем и шеста от Australian Open, която ще го изравни с рекордьорите Новак Джокович и Рой Емерсън.

Лидерът в международната класация Рафаел Надал е втори в листата на
букмейкърите с коефициенти сред 5.50 и 6.00. Веднага след миналогодишния финалист се подрежда шесткратният първенец Новак Джокович. Залози за купа на сърбина се одобряват при коефициенти сред 6.00 и 7.00.

Шампионът от Бризбейн Ник Кириос и Хуан Мартин дел Потро разделят шестата позиция с коефициенти към 15.00. След тях са Давид Гофен (19.00), Стан Вавринка (23.00), Доминик Тийм (23.00), Милош Раонич (29.00) и Марин Чилич (34.00).

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (783)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР