Григор Димитров достигна по умопомрачителен начин полуфиналите на финалния турнир

...
Григор Димитров достигна по умопомрачителен начин полуфиналите на финалния турнир
Коментари Харесай

Велик рекорд! Гришо на полуфинал

Григор Димитров доближи по умопомрачителен метод полуфиналите на финалния шампионат на АТР в Лондон. Българинът завоюва и втория си мач от група " Пийт Сампрас " като надигра Давид Гофен с 6:0, 6:2 за малко над час в О2 Арина.

Така Димитров предварително си подсигурява присъединяване в идната фаза без значение от развиването на последния му дуел против Пабло Кареньо Буста, който размени Рафаел Надал.

Така от новата седмица Гришо ще запише и нов връх в ранглистата по отношение на настоящето си шесто място, което също е върхово в кариерата му. Той ще опита да приключи 2017 в топ 5.

В момента Димитров се бори за четвърта купа през сезона и общо осма в кариерата си. В първия сет Григор загуби единствено 12 точки и затвори с 6:0 за 27 минути на корта. След почивката той удължи серията си до девет следващи гейма преди противникът му да завоюва свое подаване. Гофен обаче нямаше сили за нищо повече.

Любопитното е, че и Григор, и Гофен са първите представители на своите страни, които доближават заключителното съревнование на водещите играчите.

В полуфиналите Григор ще играе против втория от другата група " Борис Бекер ".

Още четете ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР