Григор Димитров досега се представя на високо ниво през клей

...
Григор Димитров досега се представя на високо ниво през клей
Коментари Харесай

Елитна подкрепа за Григор в Рим: Ще играе с двукратен Мастърс шампион на двойки

Григор Димитров до момента се показва на високо равнище през клей сезона и наподобява загърбил сложното начало на годината. Първата ни ракета остана на крачка от класиране за финала на Мастърса в Монте Карло. Впоследствие българинът отстъпи в третия кръг на шампионата в Барселона, където имаше малшанса да срещне топ поставения Стефанос Циципас. Все отново родният ни представител може да извлече позитиви от представянето си в каталунския град, тъй като се изкачи с още едно място в международната класация и към този момент се намира виртуално в топ 20 на подреждането.

Сега на Григор му следва да вземе присъединяване на огромните съревнования в Мадрид и Рим, които се явяват последното съществено тестване за него, до момента в който пристигна началото на Ролан Гарос. През предходната седмица пък стана ясно, че Димитров възнамерява да играе на двойки дружно с Феликс Оже-Алиасим в испанската столица, а през днешния ден името на нашия съотечественик попадна и в авансово декларираните състезатели за надпреварата при тандемите в Италия.

Там Гришо за пръв път ще си партнира с Хуберт Хуркач, който може да се похвали две трофеи от сериите " Мастърс " при дуетите, като неотдавна завоюва трофея в Маями дружно с Джон Иснър. Полякът има купа и на сингъл във Флорида, само че по-интересното е, че става първенец на Мастърса в Париж дружно с Оже-Алиасим, тъй че хасковлията несъмнено ще може да разчита на съществено поддръжка до себе си в идните си мачове.

Срещите в Рим се чака да започват на 8 май, което е тъкмо седем дни след началото на борбите в Мадрид, а по-долу бихте могли да намерите информация за всички двойки, които считат да се изявяват във " Вечния град ".

ATP Masters 1000 Rome doubles entry list via - incl. Murray/Venus, Melo/Zverev, Kokkinakis/Tiafoe, Norrie/Martinez, Isner/Schwartzman (biggest height difference in a doubles team?), Khachanov/Rublev, Cilic/Dodig, Dimitrov/Hurkacz, Fritz/Opelka and more
— Kiran Gupta (@kirangupta_)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР