Григор Димитров демонстрира чудесна игра от началото на клей сезона,

...
Григор Димитров демонстрира чудесна игра от началото на клей сезона,
Коментари Харесай

Дежавю в Рим: Григор започва срещу квалификант, Циципас го чака във втори кръг

Григор Димитров показва чудесна игра от началото на клей сезона, което си пролича и в Мадрид през миналите няколко дни, а в този момент е време да насочи вниманието си към последния предварителен шампионат преди началото на Откритото състезание на Франция, а точно Мастърса в Рим. Върховото достижение на нашето момче във Вечния град е достигането до полуфиналите през 2014 година, само че при последните си шест участия е записвал цели пет провали още в откриващия си дуел. През тази година най-хубавият ни тенисист остана отвън листата с сложени, а ето и какво отреди жребият на нашия съотечественик.

Подобно на шампионата в испанската столица, хасковлията ще открие тазгодишната си акция в Рим с дуел против състезател, тръгнал от квалификациите, където попадат имената на мнозина млади и надарени тенисисти, измежду които са първенците от предходната седмица в Ещорил и Мюнхен - Себастиан Баез и Холгер Руне.

При възможен триумф на старта, във втория стадий бихме могли да станем очевидци на конфликт сред Димитров и Стефанос Циципас за трети път в границите на по-малко от месец. Припомняме, че двамата се срещнаха на шампионата в Барселона през април, както и през вчерашния ден в Мадрид, като всеки от мачовете приключи с рутинна победа на гърка.

В същата четвъртина на схемата попадна и Пабло Кареньо Буста, който наподобява като най-вероятен противник на първата ни ракета при евентуално постигане до четвъртфиналите, а пък в полуфиналната фаза измежду вероятните варианти са Андрей Рубльов и Яник Синер.

Il tabellone maschile degli
— Sportface (@sportface2016)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР