Григор Димитров бере плодовете на най-успешната си година в тениса.

...
Григор Димитров бере плодовете на най-успешната си година в тениса.
Коментари Харесай

Григор Димитров - заплаха номер 1 за Надал и Федерер в Лондон

Григор Димитров бере плодовете на най-успешната си година в тениса. От началото на 2017-а той завоюва шампионатите в Бризбейн, София и Мастърса в Синсинати, а от през днешния ден заема рекордното за него 6-о място в международната класация. Освен това при започване на идната седмица той ще дебютира на заключителния шампионат на АТП в Лондон за осемте най-хубави през сезона.

Логично двамата огромни любимци за трофея в британската столица са международните номер 1 и 2 - Рафаел Надал и Роджър Федерер. Но съгласно някогашния номер 4 в света Джеймс Блейк, в случай че някой може да сервира изненада в Лондон, то това е най-хубавият български тенисист.

Пред Tennis Channel американецът съобщи: " Той имаше добра есен. Бях малко сюрпризиран от ранното му отпадане от Андрей Рубльов на Откритото състезание на Съединени американски щати. Но загубите му от този момент са единствено от Хуан Мартин дел Потро, два пъти от Надал, както и от Иснър в Париж, където изпусна няколко мачбола. Той играе великолепен тенис. Стигна до финала в Стокхолм, полуфинала в Шанхай и четвъртфинала в Пекин. Според мен това е най-хубавата му година. Мисля, че равнището му на тенис е извънредно високо ", съобщи Блейк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР