Григор Димитров бе определен за безапелационен номер 1 за 2017

...
Григор Димитров бе определен за безапелационен номер 1 за 2017
Коментари Харесай

Една горда майка: Винаги е празник, когато сме заедно с Григор

Григор Димитров бе избран за решителен номер 1 за 2017 година на България, само че има едни хора, за които триумфа на Гришо е огромна персонална победа. Това са родителите му Мария и Димитър Господинови.

Гордата майка взе оценката на сина си, който като номер три в света сега, се приготвя крепко за новата акция. Емоционална и разчувствана от историческите достижения на наследника си, Мария даде особено изявление за Спортно шоу Гонг по Дарик радио, където приказва доста искрено и показа, че за нея постоянно е празник, когато е дружно с детето си.

„ Никога не съм вярвала, че ще стане по този начин. Просто следвах, фантазиите. Знаех, че желае да играе и да е тенисист. Но ми харесва, аз обичах да играя. Бе премеждие с него. Успях да го моделирам това, което желае. Харесваше ми да се забавляваме. Играехме дружно, играехме тенис дружно, желаех постоянно да удрям аз, това го стимулираше и по този начин продължаваше да се бори “, описа искрено Мария Господинова.

Григор Димитров от Маями: Това значи доста за мен

„ Всъщност Григор наследи този хъс от моя жанр. Ние сме спортисти. Имаме волейболисти, плувци, аз самата съм се занимавала с волейбол “.

Преди два дни се чух,е с него. Каза ми за рекламата, оято е направил скрито. Не знаех, видях по малкия екран и изпаднаха в потрес, бе необикновено

„ Преди години всички празници празнувахме на шампионатите, само че ние и постоянно честваме, когато сме дружно. Това е празник, премеждие, че сме дружно “.

„ Много бих желал да се върне като малко момче Григор. Това бяха най-хубавите ни години. Тогава бе простичко, същинско, натурално. Сега е по-различно Това бяха най-хубавите години с Григор. Тогава го възпитавахме, бяхем дружно по-често предизвиках го “, добави Мария.

„ В Австралия не знам би трябвало да стане знамение с цел да ида. Не съм се уморила от пътуванията. Това е необикновено да си до детето си, силата да влияеш, силата, която да му дадеш. Семейството в действителност е доста значимо “, сподели за край извънредно прочувствената и разчувствана майка на Григор Димитров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР