Григор Димитров бе изпълнен с положителни емоции след четвъртата си

...
Григор Димитров бе изпълнен с положителни емоции след четвъртата си
Коментари Харесай

Григор: Нещата се развиха в моя полза

Григор Димитров бе изпълнен с позитивни страсти след четвъртата си поредна победа в Лондон. 26-годишният българин се класира за борбата за купата на Финалите на ATP в дебютното си присъединяване. Григор ще се изправи против Давид Гофен на следващия ден на финала, който стартира в 20 часа.

" Не знам какво да кажа. Джак е необикновен състезател и този форхенд ми сътвори толкоз проблеми. В първия сет си мислех, че управлявам нещата, само че той откри метод да го завоюва. Той играеше толкоз добре, само че аз имах вяра в себе си. Не играх най-хубавия си тенис, само че това са дни, в които ми харесва да спечелвам. Това е най-важното ", показа Григор незабавно след мача.

" Трябва да контролираш нервите си, с цел да печелиш такива мачове на сходна сцена. Аз бях фокусиран, не разреших нещо да наруши концентрацията ми. Опитах се да бъда мощен. Нещата се развиха в моя употребява и съм повече от благополучен ", добави той.

Димитров разяснява и идващия си противник Давид Гофен, който победи с 6:0, 6:0 в сряда в мач от груповата фаза: " Интересно е да играеш с някой два пъти. Не се случва на другите шампионати. Трябва просто да продължа да играя. Това е последният мач от сезона. "

Григор, както след всеки мач, благодари на българските почитатели на родния ни език след следващата вечер, в която те му оказа голяма поддръжка.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Лондон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР