Григор Димитров бе доволен от успеха над руснака Андрей Рубльов,

...
Григор Димитров бе доволен от успеха над руснака Андрей Рубльов,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Играта не ми върви, но намирам начин да победя

Григор Димитров бе удовлетворен от триумфа над руснака Андрей Рубльов, с който си обезпечи присъединяване на 1/8 финалите в Мелбърн, само че показва и сдържаност към играта си.

" Като цяло се усещах добре душевен, просто гледах напред. Опитвах се да мисля по-просто над нещата. Знаех, че той ще е по-изтощен и това ми помагаше да заставам добре в мача. Очаквах своите шансове в геймовете, изключително когато бях от страната, в която вятърът ми помагаше. Имаше няколко сериозни моменти, само че тогава успявах да вкарам няколко първи сервиси и да обърна нещата в своя изгода ", разяснява Димитров.

" Не ме интересува какви са изискванията, за мен е все едно дали е топло или студено. Всеки път е друго и това е характерното в моята работа. Каквото е за мен, такова е и за него. Той направи някои удари, които не чаках, че ще се получат. Беше подредил добре тактиката си за този мач. Аз просто използвах моите шансове. Най-важните мачове за мен са, когато нещата не вървят, само че съумявам да намеря метод да победя. Той е превъзходен състезател, доста добър. Знаех какво да чакам и какво да направя. Играта не ми върви изключително, само че съм удовлетворен от успеха. Физически се усещам доста добре, това е добър знак. Опитвам да остана спокоен ", добави хасковлията.

 Григор Димитров победи Андрей Рубльов на Australian Open
Гришо си отмъсти на Рубльов и е на 1/8-финал в Мелбърн!

Хасковлията превъзмогна жегата в Мелбърн и пречупи упорития си противник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР