Григор Димитров, българският тенисист №1, разведе сина на руския олигарх

...
Григор Димитров, българският тенисист №1, разведе сина на руския олигарх
Коментари Харесай

Гришо разведе щерката на олигарха Авдолян, с който Киро подписа

Григор Димитров, българският тенисист №1, разведе сина на съветския олигарх Алберт Авдолян, с чийто фонд премиерчето Киро Петков подписа скрито контракт за $1 милиарда за вложения в енергетиката ни по бъдещия План за възобновяване и развиване на България.

Аферата на Гришо с Лолита Османова, дъщеря на енергийния необут на Путин – Алишер Османов, стартира надалеч преди войната, когато Лолита бе още жена на сина на Авдолян – Гаспар.

Заради изневярата, Гаспар се раздели с Лолита.

Не е към момента ясно дали месец след вероломното навлизане на Путун в Украйна Гришо продължава да поддържа връзка с Лолита Османова, някогашна Авдолян.

Както обаче Plovdiv-online заяви, министър председателят Кирил Петков подписа скрито меморандум с възможния предстоящ тъст Алберт Авдолян за вложения в енергетиката ни на стойност $1 милиарда

Въпросният меморандум не е разискван с съдружните сътрудници на ПростоКиро, и още по-малко – с Европейската комисия и Вашингтон.

Срещу фонда се води следствие от американското финансово разузнаване, а във фирмата-учредител, са двама българи – Атанас Бостанджиев и Първолета Щерева.

Бостанджиев попада в путиновата VTB банк, чийто представител за България беше царското юпи и някогашен финансов министър Милен Велчев.

Банката е със запорирани активи от Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Гришо е на сервиса!

Най-добре да тъпси украинка към този момент, в случай че не желае да рискува и личните си банкови сметки!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР