Грифин подобри рекорда си за резултатност при победа на Детройт

...
Грифин подобри рекорда си за резултатност при победа на Детройт
Коментари Харесай

Грифин подобри рекорда си за резултатност при победа на Детройт над Филаделфия

Грифин усъвършенства върха си за ефикасност при победа на Детройт над Филаделфия
Отборът на Детройт Пистънс се наложи над Филаделфия Севънти Сиксърс със 133:132 след продължение на собствен терен. Блейк Грифин показва страхотна игра и стана създател на 50 точки, 14 битки и 6 асистенции, което се явява най-хубав индикатор от началото на сезона.

Това е и най-хубаво персонално достижение на Грифин, който също по този начин стана първият състезател на Детройт от 2006 година, който бележи 50 точки в един мач. С дабъл-дабъл се отличи и Андре Дръмънд - 14 точки и 16 битки, а за гостите най-резултатен стана Джоел Ембийд с 33 пункта и 11 битки.

Денвър Нъгетс записа четвърти следващ триумф, побеждавайки Сакраменто Кингс със 126:112. Гардът на домакините Джамал Мъри означи 19 точки, а най-резултатен в мача с 20 т. стана Марвин Багли от отбора на "кралете".

Домакинска победа реализира и Ню Орлиънс Пеликанс, който надделя Лос Анджелис Клипърс със 116:109. Главен воин в тази среща стана Антъни Дейвис с дабъл-дабъл от 34 точки и 13 битки, а Никола Миротич добави 18 т. и 12 битки. За "пеликаните" това е трета поредна победа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР