Грейс Дент призна, че никога повече няма да се чувства

...
Грейс Дент призна, че никога повече няма да се чувства
Коментари Харесай

Грейс Дент най-накрая „разбира“ болката на състезателите в MasterChef, както разкри победителят в спин-оф за 2023 г.

Грейс Дент призна, че в никакъв случай повече няма да „ се усеща по същия метод “ към състезателите, откакто взе участие в спин-оф версия на MasterChef.

50-годишният кулинарен критик, който е постоянен арбитър в MasterChef UK, се състезава дружно с известните критици Джей Рейнър, Уилям Ситуел, Лейла Казим и Джими Фамурева, с цел да завоюва трофея на въртенето на BBC - отвън интензивното съревнование по готвене.

Петимата критици най-сетне усетиха какво е да създаваш невероятни ястия напрегнат за малко време и феновете трябваше да ги гледат по какъв начин влагат кръвта, потта и сълзите си в своите значими ястия. Въпреки че Грейс е известна с това, че обядва значителни ястия в петзвездни заведения за хранене, тя сподели уменията си да подготвя обичани ястия на фамилията.

В един миг тя даже се разплака, откакто изслуша домакините Грег Уолъс и Джон Положителната критика на Torode за нейното ядене с пиле с масло. Тя остана без думи и когато Грег я попита по какъв начин се усеща, тя сподели: „ В главата си щях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР