Грета Тунберг се превърва в едно от най-известните деца в

...
Грета Тунберг се превърва в едно от най-известните деца в
Коментари Харесай

Грета Тунберг навърши 18 и заяви: "Най-накрая съм свободна"

Грета Тунберг се превърва в едно от най-известните деца в света, с помощта на своята безапелационна позиция по отношение на климата. Младото момиче в този момент навърши 18 години, само че славата я споходи преди няколко години с придвижването " Училищна стачка за климата " от ноември 2018 г. 

Интересен факт е, че членове на норвежкия парламент, предлагат Тунберг за претендент за Нобелова премия за мир. През 2019 година списание Time я разгласи за " Личност на годината ". По мотив на 18-ия си рожден ден, Грета показа своя фотография в Инстаграм, към която написа:

Виж още:

" Много ви благодаря за всички пожелания за рождения ми ден! Довечера ще ме откриете в локалния пъб, където ще демонстрирам всички секрети на конспирацията към климата и ученическата стачка, както и към злите ми наставници, които не могат да ме управляват повече. Най-накрая съм свободна! " На фрагмента Тунберг  е пуснала свободно дългата си руса коса и е облечена със суичър.

Междувременно Грета даде изявление пред Sunday Times, в което заявr, че повече в никакъв случай няма да си купува нови облекла. Решила, че ще пита приятелите си за ненужни и остарели облекла, или ще си купува облекла втора ръка.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/gretathunberg/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР