Грешките в защита на Ливърпул в мача с Уест Бромич

...
Грешките в защита на Ливърпул в мача с Уест Бромич
Коментари Харесай

Ван Дайк: Няма причини за стрес и паника

Грешките в отбрана на Ливърпул в мача с Уест Бромич от Висшата лига не са мотив за терзание, съобщи бранителят на " алените " Върджил ван Дайк. Двата тима приключиха наедно 2:2 в събота, а 18-кратните първенци на Англия към този момент се приготвят за полуфиналите в Шампионската лига против италианския Рома.

" Не се тормозя. Няма аргументи за стрес и суматоха. Те се бориха за живота си и бяха доста директни. Не се справихме с това, както трябваше. Трябва да се възстановим и да се съсредоточим върху мача с Рома. Задължени сме да създадем нещата по този начин, както ги правихме досега. Всичко ще бъде наред. Имаме голяма опция да се поздравим с добър резултат ", съобщи холандският национал пред медиите в Англия. Във вторник Ливърпул приема Рома на " Анфийлд " в първия полуфинал в най-силния клубен шампионат в света.
Disappointing not to get the 3 points today but we go again and all about next week now. Looking forward to a big few days ahead so happy for @IngsDanny today too with his goal #YNWA pic.twitter.com/4jKllGeGBg
— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) April 21, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР