Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забелязали сте

...
Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забелязали сте
Коментари Харесай

Тези три зодии никога не прощават

Грешки вършат всички и няма безусловно праведни хора! Забелязали сте обаче, че имате другари, които доста постоянно вършат изцепки, които ви нервират. Ако мъчно се доверявате на другите и не сте склонни да простите грешките им можете би сте някоя от тези зодии...?

Овен

Изключително бързо пали фитила си. Може да избухне за секунди и даже да не разберете. Представителите на този знак са супер правилни другари и можете да разчитате на тях без проблем, само че знайте, че те също разчитат на вас и не одобряват измяната. Веднъж да извършите неверна стъпка, може вечно да загубите най-верния си другар. Овните могат да бъдат безкомпромисни и наумят ли си нещо – то става непременно! По-добре не търсете спор с тях!

Телец

Не може да не сте забелязали, че те са кротки и са приятна компания. Имат мнение, което постоянно показват и се борят за правдивост. Търпението и упоритостта на Телеца е общоизвестно. Обаче.... внимавайте да не го ядосате, тъй като тогава се трансформира в същински разгневен бик и е подготвен да опустоши всичко и всички по пътя си! Веднъж загуби ли надзор, става ужасно. Код алено за заплаха!

Лъв

Търпелив и изкусен - това са първите усещания за Лъвовете. Хората от тази зодия постоянно търсят верния метод за връзка. С тях е мъчно да се скарате, тъй като те имат висок предел на толерантност. Когато обаче ги обидите или разочаровате, по-добре не се надявайте да ви простят. За тях прошката е решение, което мъчно взимат и считат, че в случай че сте ги настъпили един път, това е огромно изменничество. Не всеки може да се радва на амнистия от Лъва.

Източник: actualno.com
тагове зодии амнистия Овен Лъв Телец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР