Грешка е днешното политизиране на протеста, обидни са опитите за

...
Грешка е днешното политизиране на протеста, обидни са опитите за
Коментари Харесай

Румен Петков: Грешка е днешното политизиране на протеста

Грешка е днешното политизиране на митинга, обидни са опитите за оцветяването му. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Румен Петков, водач на Политическа партия АБВ. Според него политическите спекулации от някои политически водачи единствено пречат на митинга.

„ Една партия декларирала площада пред Българска народна банка – не се прави по този начин. Тази политическа нечиста сделка с чистотата, с честността на протестиращите е грозна. Да яхваш политически митинга е нещо грозно, което самият митинг не желае. Боя се, че тъкмо този опит за политическо яхване може да донесе някакъв беден плюс на мизерната душа. Не се прави по този начин, в случай че желаеме да останат крилете на тези младежи, които 55 дни са на площада. Обидно е за българите, когато се опитваш да оцветиш този чист митинг “, изясни той.

Румен Петков напомни, че това е първият митинг, който не излиза с претенции за по-голяма заплата, за опазване на заводи или инфраструктурни стремежи. Това е първият митинг от 1990 година насам, който споделя, че повече не може по този начин, добави водачът на АБВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР