Гремио разгроми с 3:0 Барселона (Гуаякил) като гост и направи

...
Гремио разгроми с 3:0 Барселона (Гуаякил) като гост и направи
Коментари Харесай

Луан поведе Гремио към големия финал

Гремио разгроми с 3:0 Барселона (Гуаякил) като посетител и направи голяма крачка към финала на Копа Либертадорес. С два гола за отбора от Порто Алегре блесна бразилският национал Луан, а едно попадение добави Едилсон.

Още до почивката стана ясно, че Гремио е с съсловия над противника си. Публиката на Барселона се опита да въодушеви своите любимци, само че в 8-ата минута те към този момент губеха след гол на Луан. Звездата на гостите стреля от границата на наказателното поле и благодарение на лек рикошет прати топката във вратата на еквадорците. В 21-ата минута мощен шут на Едилсон от фаул завари неопитен стража на Барселона Максимо Бангера и резултатът стана 0:2.
Fim de jogo: Barcelona 0x3 Grêmio
Agora é confirmar a classificação na Arena! Nós vamos acabar com o PLANETA! #QueremosACopa #SoyLocoPorTri pic.twitter.com/ZuZVr1iKal
— Grêmio FBPA (@Gremio) 26 октомври 2017 година Ариел Нахуелпан бше доста близо да върне един гол за финалиста в шампионата от 1990 и 1998 година, само че Марсело Грохе блесна с впечатляващо избавяне. В 51-ата минута Едилсон откри Луан на добра позиция и той оформи изразителния триумф на Гремио.

Реваншът в Бразилия е наа 1 ноември, а спечелилият ще срещне във финала спечелилия от двойката сред Ривър Плейт и Ланус. В първия мач " милионерите " се постановиха с 1:0.

Копа Либертадорес - полуфинали, първи мач:

БАРСЕЛОНА (ГУАЯКИЛ) - ГРЕМИО 0:3
0:1 Луан (8)
0:2 Едилсон (21)
0:3 Луан (51)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР