Грегъри Портър се завръща в Античния театър в Пловдив. Концертът

...
Грегъри Портър се завръща в Античния театър в Пловдив. Концертът
Коментари Харесай

Грегъри Портър се завръща с концерт в Античния театър

Грегъри Портър се завръща в Античния спектакъл в Пловдив. Концертът на джаз и соул легендата е на 24 юли, оповестяват уредниците от BG Sound Stage. Двукратният притежател на „ Грами “ идва още веднъж у нас след гостуването си през юли 2022 година на същото място.

България е част от турне, на което Портър показва някои от най-големите си шлагери, както и албума си Still Rising. Той включва нови песни, кавъри и дуети с Палома Фейт, Моби, Джейми Кълъм и Джеф Голдблум.

„ Това е моята музика до момента, само че не е Greatest Hits. Те постоянно идват в края на нечия кариера, а и аз към момента се усещам млад и убеден в своята. Имам още доста какво да кажа. Заглавието на албума е ехтене на този преди него, All Rise, тъй като явно дублирам нещо в моята музика – този оптимизъм за живота и любовта. Това е една незавършена история за мен, както в музикален, по този начин и в персонален проект. И към момента се изучавам по какъв начин да го върша. Все още раста”, споделя Грегъри Портър.

 Носителят на

Грегъри Портър е роден на 4 ноември 1971 година в Сакраменто, Калифорния, Съединени американски щати. Има три платинени и девет златни албума. Получава „ Грами “ през 2014 и 2016 година за най-хубав вокален джаз албум. Има близо 340 000 почитатели в Spotify и над 193 милиона гледания във видео платформите. „ Гласът ми е подарък от Бога и желая да го споделя с хората”, споделя той.

 Грегъри Портър се завръща в Античния спектакъл - Общество

Изнася концерти в разпродадени зали в света - Royal Albert Hall, Olympia, и си колаборира с музиканти като Стиви Уондър и Сам Смит. Негови вдъхновители са реализатори като Нат Кинг Кол, Джо Уилямс, Дони Хатъуей. Преди две години издаде The Porter House with Gregory Porter – готварска серия, в която артистът споделя предписания, въодушевени от локалната общественост, кулинарни прекарвания по време на турне и личните си фамилни готварски обичаи. Има собствен подкаст – The Hang, където му гостуват звезди.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР