Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, наскоро предостави актуална информация

...
Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, наскоро предостави актуална информация
Коментари Харесай

NFT: Съоснователят на Yuga Labs разкри нови проекти за Bored Apes

Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, неотдавна даде настояща информация за напредъка на компанията и бъдещите проекти за франчайза Bored Apes. 

Yuga Labs, водач в бранша на цифровите колекционерски предмети, е ангажиран с създаването на нови начинания. Солано акцентира няколко вълнуващи плана, които сега са в развой на подготовка.

Едно от главните разработки е ODK, платформа, предопределена за основаване и монетизиране на 3D игри и обществени преживявания в крипто света. Това демонстрира фокуса на Yuga Labs върху разширението в гейминг пространството.

Друг незабравим план е Project Dragon, неповторима игра със пукотевица, разрастваща се в нетрадиционен сюжет на отборни борби. Тази игра се създава със същата технология като ODK.

Yuga Labs също по този начин провежда ApeFest, събитие, на което притежателите на Bored Apes от целия свят ще се съберат в исторически манастир.

Освен това компанията изследва способи за консолидиране на Bored Ape Yacht Club (BAYC) с физически артикули, за да увеличи цената на тяхната екосистема.

Наскоро Yuga Labs претърпя съществено преструктуриране, което включваше съкращения на личен състав. Въпреки тези промени, компанията се концентрира върху укрепването на правата на своите притежатели на NFT.

Игрите се преглеждат като основна област за напредък с развиването на Dookey Dash, елементарна игра, включваща шампионат, който може да предложи премия от $1 милион.

Yuga Labs също се стреми да образува нови партньорства, с цел да внесе повече игри в тяхната екосистема, за да притегли по-широка потребителска база и да затвърди позицията си в промишлеността за цифрови колекционерски предмети и игри.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР