Грег Хемфил, звезда от ситкома на BBC Still Game, призна,

...
Грег Хемфил, звезда от ситкома на BBC Still Game, призна,
Коментари Харесай

Грег Хемпхил, кореспондент на BBC Still Game, се възхищава на виаграта и влиянието, което има върху сексуалния живот

Грег Хемфил, звезда от ситкома на BBC Still Game, призна, че е употребявал виагра и сподели, че има позитивен резултат върху неговия пол живот.

54-годишният артист е женен за брачната половинка на звездата от Balamory Джули Уилсън Ниммо, те се ожениха през 1995 година Грег искрено разкри, че се е борил в спалнята, само че желал да откри решение за подправете интимното им време в спалнята. Доказано е, че виаграта оказва помощ на възрастни мъже, които страдат от еректилна дисфункция. Секс хапчето се предписва от лекари и нормално се приема един час преди сексуален акт, с цел да помогне на мъжете да придобият и поддържат ерекция.

Грег се възхити за лекарството, разкривайки, че е подействало „ магия “ на брака му и е насърчило другите да потърсят помощ, в случай че са изправени пред същите проблеми и да не се усещат неловко. Докато се появяваше в новото шоу на BBC Scotland, Jules and Greg's Wild Swim, артистът се отвори и сподели на жена си: „ Ще бъда безусловно почтен с теб, възхищавах се на честността ти до момента, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР