Great Wall представи нов пикап с хибридно задвижване, който към

...
Great Wall представи нов пикап с хибридно задвижване, който към
Коментари Харесай

Great Wall представи хибриден пикап

Great Wall показа нов пикап с хибридно задвижване, който все още ще се предлага единствено на локална почва. Това е първият по рода си пикап на компанията, който с изключение на на бензинов мотор ще разчита и на електромотор. Китайците ще оферират Shanhai Cannon с три разнообразни мотора, в това число бензинов и дизелов вид.
`Great

Версиите включват 2.0-литров бензинов хибрид, 2.4-литров турбодизел, както и върховият 3.0-литров дизел с шест цилиндъра. Той ще се предлага с мощ от 350 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 нютон метра и ще задвижва четирите колела, чрез автоматизирана трансмисия с 9 предавки.
`Great

Що се отнася до външния тип, пикапът черпи ентусиазъм от Tank 500 sс сходна предна решетка и светлини с хромиран свършек. Дизайнът припомня и този на Toyota Tundra, която евентуално също е служила за хрумвания. От Great Wall сочат пикапа като най-възможния юридически в миналото, като това се удостоверява в интериора, където откриваме два огромни екрана, двуцветна кожа, електрически седалки начело и откъм гърба и дървени акценти.
`Great

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР