Греъм Сунес ще се завърне в телевизията, за да предостави

...
Греъм Сунес ще се завърне в телевизията, за да предостави
Коментари Харесай

Греъм Сунес ще се завърне в телевизията - и ще се изправи лице в лице с Рой Кийн

Греъм Сунес ще се завърне в малкия екран, с цел да даде разбор на четвъртфинала на ФА Къп на Ливърпул против Манчестър Юнайтед в неделя.

Бившият специалист на Sky Sports се отдръпна от телевизионни отговорности в края на предишния сезон. Той е прекарал общо 15 години в работа за телевизионния оператор, преди да разгласи напускането си предишния април и главно е предоставял разбори по радиото този сезон.

70-годишният Сунес към момента е почитана фигура на Анфийлд поради подвизите си като както състезател, по този начин и управител, а в този момент стана ясно, че той евентуално ще бъде част от екипа на ITV за огромния мач на " Олд Трафорд " този уикенд. Това е съгласно The ​​Mail, който твърди, че Сунес ще се събере още веднъж с някогашния си сътрудник от Sky Sports, Рой Кийн.

Червените се насочат към мача на върха на Висшата лига и с Купата на Карабао на тяхно име към този момент този период. Победата против Юнайтед значи, че Юрген Клоп ще има фантастична опция да завоюва и трите вътрешни трофея през последния си сезон на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР