Греъм Потър получи възможност да похарчи над 300 милиона паунда

...
Греъм Потър получи възможност да похарчи над 300 милиона паунда
Коментари Харесай

Греъм Потър: Не съм глупав, знам какво ще стане, ако резултатите не дойдат

Греъм Потър получи опция да похарчи над 300 милиона паунда в първия си цялостен трансферен прозорец, което съставлява 37% от общите разноски на лигата. Въпреки това, това всеобщо харчене на пари евентуално няма да обещае неотложен напредък във формата. Тъй като Челси се намира на девето място и е записал единствено една победа във всички надпревари от началото на годината, англичанинът акцентира, че знае, че няма да е там вечно.

" Отношенията ми са поредни със притежателите. Разбираме къде сме и двамата, къде виждаме тима. Работим в действителност добре, с цел да продължим да се подобряваме. Очакванията постоянно са оставали същите, тим, който в последна сметка печели. Знаем, че има благоприятни условия за промени в екипа, когато прозорецът е отворен. Не съм малоумен. Ако резултатите не са това, което този клуб би трябвало да получава, тогава разбирам,  аз ще съм повода за това, разбирам го ", показа Потър.

Поради зашеметяващото привличане на Челси от осем играчи, взети през януари, шест от които са разполагаем да бъдат употребявани незабавно, Потър в този момент би трябвало да се опита да интегрира един от най-широките отбори в лигата. Този лист също няма възможност да стане по-малък, откакто в последния ден на зимния трансферен прозорец прехвърлянето на Хаким Зиеш в Пари Сен Жермен пропадна и се чака Пиер-Емерик Обамеянг да пренебрегне Лос Анджелис от МЛС, с цел да се бори за мястото си при " сините ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР