Греъм Нортън каза, че това, че е бил намушкан с

...
Греъм Нортън каза, че това, че е бил намушкан с
Коментари Харесай

Греъм Нортън разкрива, че е намушкан с нож и оставен да умре, „променил живота към по-добро“

Греъм Нортън сподели, че това, че е бил намушкан с нож и оставен да почине при грубо обир преди 35 години, е трансформирало живота му към по-добро.

Чат шоуто и новият водещ на Колелото на шанса изгубиха половината си кръв в ужасяващата офанзива през 1989 година, която се случи, до момента в който той се прибираше у дома в Килбърн, северозападен Лондон. По това време Греъм даже не разбра, че е бил намушкан в гърдите, тъй като адреналинът го взе.

Едва когато погледна надолу и видя цялата кръв, осъзна степента на пострадванията си. Мислейки, че няма да успее, той си спомни по какъв начин молеше чужд да го държи за ръката, защото не искаше да почине самичък на улицата.

За благополучие той беше избавен от минаваща стара двойка от кой е извикал кола за спешна помощ. Но прекарването, което се случи, когато в този момент 60-годишният беше студент по драма на 20-те си години, ненадейно имаше дълготраен резултат върху телевизионната и радио звездата, която получи пробивната си роля в Отец Тед и в този момент е известна по целия свят.

Поп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР