Греъм Кери получи наградата си за Играч №1 на 9-ия

...
Греъм Кери получи наградата си за Играч №1 на 9-ия
Коментари Харесай

Кери взе награда и каза: От ЦСКА още не са говорили с мен за нов договор

Греъм Кери получи премията си за " Играч №1 " на 9-ия кръг на efbet Лига. Ирландецът получи 8 гласа, като изпревари съотборника си от ЦСКА Жорди Кайседо (5) и халфа на Локомотив (София) Октавио (3).

" За мен е огромна чест да получа тази премия. Надявам се, че аз и доста мои сътрудници ще присъстваме на такива награждавания. Това демонстрира какъв брой добре ЦСКА е почнал сезона.

Почти всички футболисти се възвърнаха от травми. Когато можем да разчитаме на целия тим, това дава опция на всеки състезател да покаже най-хубавото от себе си. Откакто Стойчо Младенов пристигна се усещам доста добре. Той ми има вяра на 100%. При него играя и на обичаната си позиция. Това ми разрешава да се представям доста по-добре от предходните години.

За мен няма значение дали въвеждам или върша асистенции. Работата ми е да давам последното подаване. Ако вкарам чувството е супер. Най-важното обаче е успеха. Нашият клуб има избрани цели и би трябвало да ги гоним. Мисля, че се намирам в най-хубавия интервал от моята кариера. Треньорът ми дава опция да покажа своите качества, дава ми независимост да бъда изобретателен.

Всеки треньор има своите визии. Сега съм фокусиран върху идващия мач. Вижда се, че при този треньор всеки играе на драго сърце и има предпочитание да се развива.

Атмосферата на ЦСКА - Левски е сходна на тази на Селтик и Рейнджърс. Двата мача са доста интензивни. Когато стадионът е цялостен атмосферата е страхотна.

Последният мач в Лигата на конференциите бяхме доста разочаровани, че не спечелихме. Ако победим в идващия дуел имаме огромен късмет да излезем от групата.

Чувствам се най-комфортно зад нападателя. Там мога да сътворявам положения за своите съотборници. Не всички треньори разчитат на футболист на моята позиция, само че за благополучие Стойчо Младенов не е един от тях.

Феновете доста ще ни липсват. През този сезон ни поддържат доста енергично. За страдание в този момент те няма да могат да участват на мачовете от шампионата и Лигата на конференциите. Ние би трябвало да се фокусираме и да ги зарадваме с положителни резултати.

Дойдох в България, с цел да играя в друго състезание, да играя в Европа. Никога не съм имал подозрения да дойда в България. Това е друг опит за мен и фамилията ми. Езикът е най-трудното нещо тук. За мен е доста мъчно. Опитвам се да го науча.

Договорът ми е до края на сезона. Още не сме говорили за неговото продължение. Трябва да съм фокусиран върху мачовете. Целта ми е да спечелвам титли, а не да се разконцентрирам с неща, които не са толкоз значими. През предходната година се споразумяхме за няколко дни, така че не се тормозя ", сподели той.
 Фенове на ЦСКА: Има проект за дестабилизирането на тима! Бог да ни е на помощ!
Фенове на ЦСКА: Има проект за дестабилизирането на тима! Бог да ни е на помощ!

Той щял да пристигна от Михайлов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР