Греъм Кери е в страхотна форма и лидер на ЦСКА

...
Греъм Кери е в страхотна форма и лидер на ЦСКА
Коментари Харесай

Само Бербатов, Вили Димитров и Владо Манчев са пред Кери!

Греъм Кери е в страхотна форма и водач на ЦСКА през този сезон. Ирландецът не стопира да бележи голове. Вече има 5 на сметката си в евротурнирите.

Само трима са играчите с повече попадения от него за " алените " в Европа през XXI век. С по 7 са Димитър Бербатов и Велизар Димитров, а Владимир Манчев има 6. Греъм Кери има опция да се изравни с Манчев още през днешния ден, в случай че вкара във вратата на Бодьо/Глимт. Той е на 3 гола от това да поведе еднолично в тази влиятелна ранглиста. ЦСКА има да изиграе минимум още 5 срещи в Лига на конференциите през този сезон. Любопитно е да се означи, че всичките голове на Бербатов са против един тим - Конструкторул. Той е прецизен два пъти при гостуването и цели 5 пъти на " Армията ".

Както към този момент отбелязахме, Али Соу и Тиаго Родригес също като Греъм имат по 5 гола за ЦСКА в Европа. С толкоз е и Емил Гъргоров.

С по 4 попадения през сегашния век са петима. Настоящият асистент на Стойчо Младенов - Тодор Янчев, Христо Янев, Маркиньос, Мауридес и Евандро.

С 4 И ПОВЕЧЕ ГОЛА ЗА ЦСКА В ЕВРОПА ПРЕЗ XXI ВЕК:

7 ГОЛА: Димитър Бербатов и Велизар Димитров

6 ГОЛА: Владимир Манчев

5 ГОЛА: Емил Гъргоров, Али Соу, Тиаго Родригес, ГРЕЪМ КЕРИ

4 ГОЛА: Тодор Янчев, Маркиньос, Христо Янев, Мауридес, Евандро.
 Днес Кери може да задмине Али Соу и Тиаго
Днес Кери може да задмине Али Соу и Тиаго

Ако вкара гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР