Гръцкото правителство се надява да отвори магазините в някой момент

...
Гръцкото правителство се надява да отвори магазините в някой момент
Коментари Харесай

Гърция се надява да отвори магазините преди Коледа

Гръцкото държавно управление се надява да отвори магазините в някой миг преди празниците, съобщи държавният представител Стелиос Пецас, като добави, че решението ще зависи от броя на инфектираните, оповестява в. Kathimerini.
В изявление за телевизия Sky Пецас съобщи, че проектът планува първо да се отворят местата с ниско равнище на разпространяване на болестта, каквито са учебните заведения. Той добави, че е малко евентуално да се разрешат пътувания сред другите области на страната.
 Гърция удължи националната карантина поради ковид Гърция удължи националната карантина поради ковид
Гърция ще удължи до 7 декември националната карантина поради ковид. До това решение се стигна, откакто случаите на COVID-19 в...
Вторият локдаун на Гърция влезе в действие на 7 ноември и в началото трябваше да приключи на 30 ноември, само че беше продължен до 7 декември, откакто втората вълна на пандемията докара до огромен брой пациенти в тежко положение и смъртни случаи.
Същевременно министър председателят Кириакос Мицотакис прикани по време на коледните празници да не се провеждат огромни събирания, с цел да се понижи до най-малко рискът от разпространяване на вируса.
" Ще имаме друга Коледа тази година, в доста по-ограничен състав, с нашите фамилии, с хората, които обичаме, вероятно с още едно семейство ", съобщи Мицотакис по време на посещаване в болница в Солун.
Той сподели, че равнището на заразяване във втория по величина гръцки град е почнало да спада, само че е належащо още време, с цел да се реализира ясно усъвършенстване на обстановката.
 Гърция чака да ограничи разпространяването на Covid-19 през декември Гърция чака да ограничи разпространяването на Covid-19 през декември
Засега прогнозите за понижаване инфектираните от Covid-19 в Гърция е единствено теоретична – чака се от средата на декември постепенно да се...
" Знаем, че имаме още една или две доста тежки седмици пред нас, само че знаем също, че когато стартираме да излизаме от строгите ограничавания, ще би трябвало да бъдем двойно по-внимателни ", акцентира гръцкият министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР