Гръцкото правителство продължи за неопределен период карантинните мерки в цялата

...
Гръцкото правителство продължи за неопределен период карантинните мерки в цялата
Коментари Харесай

Гърция продължи карантинните мерки за неопределен период. Магазини и молове обаче отварят

Гръцкото държавно управление продължи за неустановен интервал карантинните ограничения в цялата страна, само че съобщи, че магазини и молове ще отворят порти в понеделник, при строго ограничаване на броя на влизащите купувачи, оповестява вестник " Катимерини ".
Ръководителят на Гражданска отбрана Никос Хардалиас заяви, че вечерният час, рестриктивните мерки за пътешестване в страната и рекомендациите за оставане у дома ще останат в действие, откакто бяха въведени за пръв път при започване на ноември. Магазините, затворени от 3 януари, ще бъдат отворени с следен достъп на купувачи. Те би трябвало да са попълнили документи да им бъде позволено да излязат от вкъщи си, което нормално се прави със известие по мобилен телефон.
Локдаунът в Гърция бе въведен на 7 ноември, с цел да бъде понижен броят на заразяванията и смъртните случаи от Ковид-19, който през последните седмици спадна. Премиерът Кириакос Мицотакис съобщи през вчерашния ден, че всеки месец на локдаун коства на гръцката стопанска система 3 милиарда евро, отбелязва " Катимерини ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР