Гръцкият защитник на Черно море Димитриос Хантакиас даде интервю за

...
Гръцкият защитник на Черно море Димитриос Хантакиас даде интервю за
Коментари Харесай

Хантакиас: България се справя по-добре от Гърция с коронавируса

Гръцкият бранител на Черно море Димитриос Хантакиас даде изявление за Yellow радио в родината си, в което сподели хубави неща за България. Той приказва и за съдията Георги Кабаков, който бе избран да свири някои от основните мачове в Гърция преди затварянето на шампионата.

„ Като всеки интернационален арбитър, когато свири в чужбина, той го прави по друг метод. Вярвам, че ще е почтен и справедлив. Знае, че е гледан с други очи и положителните решения ще му оказват помощ “, споделя 25-годишният бранител.

„ Всеки ден си приказвам с другите гърци в България. Има положителни тимове като ЦСКА, Левски, нашият (б.а. – Черно море), Берое, Славия със Стергиакис. Струва си да се гледа “.

„ Когато играхме с Ботев, след мача отидох при капитана им и попитах какво се е случило с Тоско. Той ми сподели, че е бил доста положително момче, подкрепял е Арис “, споделя гъркът за нещастието с един от последователите на Ботев.

„ Дотук България се оправя по-добре от Гърция с ковид. Но те взеха ограничения, затвориха учебните заведения, университетите, стадионите “, приключва Хантакиас.

„ Меридиан мач “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР