Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис съобщи, че от утре сутринта в

...
Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис съобщи, че от утре сутринта в
Коментари Харесай

Гръцкият премиер: От утре влиза в сила полицейски час

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис заяви, че от на следващия ден сутринта в страната влиза в действие полицейски час, с цел да се спре разпространяването на ковид, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1915
"Не можем да позволим обстановката в Гърция да стане като тази в Италия ", посочи Мицотакис в телевизионно послание към нацията.

На жителите е неразрешено да напущат домовете. За нарушителите се вкарва от 150 евро. Всеки, комуто се постанова да излезе, би трябвало да има документ за идентичност.

Изключеният са планувани за пътуващите към работа, доктор, магазин, аптека, в помощ на непосредствен - изключително на възрастни и деца, за подготовка (индивидуално или по двама) и за разходка на домакински любим. Ще бъдат пропускани и тези, които се завръщат към местата, където живеят непрекъснато.

Здравните управляващи оповестиха през днешния ден, че доказаните случаи на ковид в страната са достигнали 624, с 94 повече от предходния ден, а смъртните случаи към този момент са 15.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1915  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР