Гръцкият Панатинайкос е отправил две оферти към настоящия национален селекционер

...
Гръцкият Панатинайкос е отправил две оферти към настоящия национален селекционер
Коментари Харесай

Панатинайкос изкушава ексцентричния селекционер на Италия

Гръцкият Панатинайкос е отправил две предложения към сегашния народен селекционер по баскетбол за мъже Джанмарко Поцеко да размени сегашния старши треньор на отбора Деян Радонич, написа изданието basketnews.com. Грандът от Атина пробва да изкуши експерта със заплата от половин милион евро на сезон.

Президентът на Италианската федерация по баскетбол Джани Петруци разяснява тези информации с думите, че всичко зависи от решението на Поцеко, а той самият няма да стопира експерта, в случай че реши да откликне на предлагането, макар че задължението му с централата е до 2024 година-

„ Сега всичко е в ръцете на Поцеко, а решението зависи от него самия “, сподели Петруци пред вестник La Stampa. „ Не мога да го спирам, в случай че такова желанието му е такова. Единственото изискване сред нас е да не приказваме за пазара по време на уговорките на националния тим “, съобщи още той.

Джанмарко Поцеко изведе отбора на Италия до четвъртфиналите на Европейското състезание по баскетбол за мъже след победа над един от любимците Сърбия в първия кръг на елиминациите.

Панатинайкос заема 16-о място във краткотрайното класиране на Евролигата с актив от 8 победи и 16 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР