Гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) ще бъде последното препятствие пред волейболният

...
Гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) ще бъде последното препятствие пред волейболният
Коментари Харесай

Хебър с последно препятствие към групите на Шампионска лига

Гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) ще бъде последното затруднение пред волейболният отбор на Хебър по пътя към вероятно влизане в групите на Шампионската лига.
Припомняме, че " тигрите " стигнаха до третия прелиминарен кръг на най-силния европейски клубен шампионат, откакто поредно изхвърлиха от конкуренцията Гуагуас(Лас Палмас) и Шахтьор(Солигорск).

Гръцките волейболисти от Пирея пък отстраниха без особени проблеми в първите два кръга Младост(Бръчко) от Босна и Херцеговина и словашкия Риекер Уйс (Комарно), като в изиграните общо 4 срещи изгубиха единствено един гейм.
Така в първи мач от идващия кръг, Хебър ще бъде хазаин на Олимпиакос. Двубоят е на следващия ден вечер(сряда) от 19 часа в спортна зала „ Васил Левски “. Реваншът е седмица по-късно в Гърция, където ще е и възможният " Златен гейм ", в случай че се стигне до него.
Победителят от този конфликт ще се класира за същинската фаза на Шампионската лига, като ще попадне в Група D, където са тимовете на Зенит (Санкт Петербург), Берлин Рисайклинг Волейс и Войводина Народно събрание Семе (Нови Сад). Загубилият пък ще получи успокоение с присъединяване в шампионата на ЦЕВ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР