Гръцкият гражданин С.Х. се е признал за виновен и е

...
Гръцкият гражданин С.Х. се е признал за виновен и е
Коментари Харесай

Наказание за грък с непристойно поведение

Гръцкият жител С.Х. се е признал за отговорен и е сключил съглашение с прокурор в Районна прокуратура – Сандански за осъществени от него незаконни действия – непристойни дейности, съпроводени със опозиция против орган на властта, причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник, както и незаконно заличаване на непозната движима движимост.

Около 02:20 ч., на 29.06.2017 година, подсъдимият Х. се движил с автомобила си по централната пешеходна улица „ Македония “ в гр. Сандански, която е неразрешена за придвижване на моторни транспортни средства. В региона на площад „ Атлантически алианс “ той бил спрян за инспекция от полицейски чиновници. Намирайки се на обществено място, С.Х. почнал да вика на всеослушание и да насочва обидни думи, псувни и цинизми на гръцки език по адрес чиновниците на реда. Чужденецът показвал обидни цинични жестове и придвижвания както по отношение на органите на реда, по този начин и обществеността като цяло и оказал опозиция по отношение на служителите на реда. Вместо да извърши техните инструкции и да приключи непристойното си държание, подсъдимият траял с крясъци и обиди, блъснал полицейския чиновник и му нанесъл два удара с ръка.

По-късно, в помещение за задържане на лица в постройката на РУП – Сандански, той счупил куполна камера за видеонаблюдение, като я изскубнал от стената, на която била закачена и я захвърлил на пода. Чрез нанасяне на голям брой удари по желязната входна врата, в помещението, в което се намирал, съумял да скъса заварките на ламарината и я изкривил. Общата стойност на всички породени от него вреди възлизат на сумата от 111,15 лева

Съдът е одобрил постигнатото сред страните съглашение, с което на подсъдимия С.Х. е несъмнено общо наказване от една година и шест месеца „ отнемане от независимост “ с изпитателен тригодишен период. Причинените от закононарушението имуществени вреди са възобновени от него, като той следва да заплати и направените по досъдебното произвеждане разходи в размер на 222,18 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР