Гръцките земеделци казаха, че от утре за няколко часа ще

...
Гръцките земеделци казаха, че от утре за няколко часа ще
Коментари Харесай

Гръцките земеделци блокират утре всички гранични пунктове

Гръцките земеделци споделиха, че от на следващия ден за няколко часа ще блокират всички гранични пунктове. Полицията предизвестява водачите за нарушен трафик от фермерските митинги.

Всеки ден от 17 до 19 часа ще затварят всички гранични пунктове на Гърция, обявиха протестиращите фермери. Не прецизират дали ще блокират с трактори или жива верига, само че резултатът е същият с блокиране на прекосяването на границата в двете направления. По същия метод са в подготвеност за спиране на връзките с пристанищата. Днес поемат ангажимент, че блокадите, както на пътищата, по този начин и на пристанищата няма да са продължителни, с цел да не обиден снабдяването със артикули.

Всички опозиционни партии направиха изказвания в поддръжка на земеделците. Депутати разговаряха с протестиращите, които са на разнообразни места с трактори.

Дават период от три дни на министеството на аграрното развиване и на премиера да реагират позитивно към настояванията им без дълги договаряния и безсмислени обещания, споделиха от блокадата на автомагистралата.

При град Лариса фермерите възпламениха автомобилни гуми, откакто полицията не им разреши да качат тракторите на автомагистралата. Поради липса на видимост от пушек придвижването там е спряно и в двете направления. На доста други места в страната е прекратено придвижването по пътищата. Често по едно и също време блокират както магистрален път, по този начин и обходните направления, редупреждават от Пътна полиция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР