Гръцките здравни власти обявиха 6252 нови случая на COVID-19, което

...
Гръцките здравни власти обявиха 6252 нови случая на COVID-19, което
Коментари Харесай

В Гърция случаите на COVID-19 тръгнаха нагоре

Гръцките здравни управляващи оповестиха 6252 нови случая на COVID-19, което съставлява повече от двойно нарастване по отношение на предходния ден и 21 смъртни случая, свързани с вируса, по време на ежедневния си брифинг за хода на пандемията във вторник. Националната организация за публично здраве също по този начин съобщи, че сега има 167 интубирани пациенти, които се лекуват в отделенията за интензивно лекуване, написа гръцкият вестник Катимерини.

Общият брой на обявените случаи на COVID-19 в Гърция от началото на пандемията набъбна до 3 402 016, с общо 29 592 смъртни случая за същия интервал.

За вчерашния дни бяха обявени 3066 новозаразени, 24 смъртни случая и 171 интубирани пациенти.

Комисията от здравни специалисти, която поучава гръцкото държавно управление по отношение на ковид, ще издаде в сряда своята рекомендация за потреблението на маски за лице в публични закрити пространства, сподели във вторник здравният министър Танос Плеврис.

Той добави, че към момента не е взето решение за потреблението на маски в градския превоз, супермаркетите и учебните заведения.

От понеделник маските за лице към този момент не се изискват от пасажерите, летящи до доста дестинации в границите на Европейския съюз, само че Гърция е измежду страните, в които те към момента са наложителни.

Плеврис сподели, че е значимо страните от Европейски Съюз да се опитат " да запазят обща линия ", като добави, че носенето на маски е единствено " леко " стеснение.
 Ей Би Си: Над 300 000 души в Съединени американски щати можеха да са живи, в случай че бяха имунизирани против Covid
Ей Би Си: Над 300 000 души в Съединени американски щати можеха да са живи, в случай че бяха имунизирани против Covid

За отказващите имунизация, " тези числа са блестящо увещание за успеваемостта на имунизациите "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР