Гръцките власти затварят ГКПП Промахон“ за влизане през нощта на

...
Гръцките власти затварят ГКПП Промахон“ за влизане през нощта на
Коментари Харесай

Гърция затваря „Промахон“ от 21 ч. до 5 ч. сутринта до 17 ноември

Гръцките управляващи затварят Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон “ за влизане през нощта на чужденци по отношение на усложнената конюнктура от Коронавирус -19. това оповестиха от Министерството на външните работи.
От 21 ч. до 5 ч. няма да бъдат допускани задгранични жители – пешком, с леки коли и рейсове. На влизане в Гърция в този часови диапазон ще бъдат пропускани единствено гръцки жители с леки коли и рейсове, които ще изчакват на паркинга след граничния пункт до 05.00 ч.
 Пълен локдаун за Гърция? Пълен локдаун за Гърция?
Правителството на Гърция обмисля разширение на цялостния локдаун, разгласен за Солун и Серес в понеделник, за цялата страна, в случай че множеството...
Товарните коли ще минават без смяна както до момента.
По информация на посолството ни в Атина рестриктивните мерки на граничния пункт са свързани с, където попада и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон “.
От Министерство на външните работи напомнят, че от 06 ч. на 3 ноеври до 05.59 ч. на 17 ноември 2020 година по отношение на усложнената епидемиологична конюнктура в окръзите Солун и Серес е въведена възбрана за излизане и придвижване на жителите от 21 ч. до 05 ч. сутринта. Движението в този времеви период е позволено по изключение за напредване от/до работното място; по аргументи свързани със здравето (придвижване до аптека, доктор, болница или здравен център, след предварителна консултация и съответна препоръка); самостоятелно с домакински любим.
За на жителите се постанова самостоятелна санкция в размер на 150 евро за всяко нарушаване. На компаниите и юридическите лица, които реализират активност, а попадат в листата на действия, които са краткотрайно прекратени, се постанова административна санкция в размер на 5 000 евро. Отделно на шефовете на компаниите извършители се постанова административна санкция в размер на 3 000 евро.
 1 152 инфектирани с COVID-19 за денонощие в Гърция 1 152 инфектирани с COVID-19 за денонощие в Гърция
Здравните управляващи в Гърция оповестиха за 1 152 нови случая на ковид. За последното денонощие са регистрирани и 7 умряли. Общ...
 
 
 
При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Атина на следните телефони: +30 210 67 48 107; +30 210 67 48 105; +30 210 67 48 106, както и към Генералното консулство на България в Солун на тел. +30 2310 829 210, както и на дежурния телефон в извънработно време: +30 2310 869 510, а също и на имейл адресите: [email protected], [email protected], [email protected]; [email protected].
 Кметът на Солун желае цялостна карантина и вечерен час Кметът на Солун желае цялостна карантина и вечерен час
Здравните управляващите в Гърция са в подготвеност да блокират Солун, като част от ограниченията за ограничаване на разпространяването на Covid-19. Обл...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР