Гръцките власти връщат от днес част от ограниченията върху дейността

...
Гръцките власти връщат от днес част от ограниченията върху дейността
Коментари Харесай

Нови правила в заведенията в Гърция от днес, тежки глоби за нарушителите

 Гръцките управляващи връщат от през днешния ден част от рестриктивните мерки върху активността на заведенията за хранене, нощните клубове и питейните заведения. Решението беше взето поради внезапен скок на новозаразените с ковид. 

От днес заведенията ще работят единствено със седящи клиенти и в сходство с избраните правила за потенциала. На нарушителите ще се постановат тежки санкции, в това число прекъсване на активността им. 

Около 38% от пълнолетните в страната са изцяло имунизирани, а управляващите предложиха финансови тласъци, с цел да насърчат имунизацията. Целта е да се реализиран минимум 70% имунизирани до есента.

" Това е крачка обратно и сигурно ще повлияе на туризма. Ще повлияе на нашите клиенти, само че е належащо, с цел да не загубим останалата част от лятото. Така че ще би трябвало да сме търпеливи и да се съобразяваме. Надявам се, че ще завърши единствено с тези ограничения. За страдание обаче е мъчно хората да са дисциплинирани. Искаме да имаме вяра, че с вярното отношение на нашите чиновници към клиентите те ще стартират да съблюдават ограниченията на управляващите през идващите дни ", смята Илиас Бабадзикос, шеф на бар в Атина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР